מהראן הוא שף ושותף במסעדה אסייתיתwasabi בנצרת, והוא מתמחה בהעברת סיורים קולינריים בשוק נצרת העתיקה, בנוסף לסדנאות בישול לקבוצות. הוא יועץ עסקי וקולינרי למסעדות ובתי קפה, בונה תפריטים ותוכניות לניהול צוות. בישל בפסטיבל מאכלי הים הגדול בעולם -בבריסל בלגיה, ונבחר כשף צעיר לייצג את החברה הערבית בפסטיבל הבורקסים בתל אביב. בהכשרתו הוא בוגר קורס טבחות סוג 1, ממכללת דן גורמה , לימוד בישול מקצועי במכללת דנון, בוגר קורס לחמים מקצועי, שף ארז קומרובסקי. בהשכלתו האקדמית, למהראן תואר ראשון במנהל עסקים ומשאבי אנוש, בר אילן